proces analyse

Perform routine water quality parameter measurements in your wastewater and drinking water applications with high accuracy and stability using the Thermo Scientific™ Orion™ Chlorine XP Water Quality Analyzer. With minimal maintenance, low cost of ownership, and multiple parameter measurement in one unit, our chlorine analyzer provides one of the most comprehensive water quality monitoring solutions on the market.

Categorie

Orion 2109XP Fluoride Analyzer

Orion 2109XP Fluoride Analyzer

De Thermo Scientific ™ Orion ™ 2109XP Fluoride Analyzer biedt nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak om zo goed mogelijk aan de eisen van uw fluoride-analyse te voldoen. 

Orion 2110XP Ammonia Analyzer

Orion 2110XP Ammonia Analyzer

Verlaag de operationele kosten terwijl u de stoom met de hoogste zuiverheid produceert met de Thermo Scientific ™ Orion ™ 2110XP ammoniakanalysator. Deze analyser biedt continue, directe en precieze metingen voor de regeling en optimalisatie van ammoniakniveaus van de ketel. 

Orion 2117XP Chloride Analyzer

Orion 2117XP Chloride Analyzer

Detecteer chloride in realtime met nauwkeurige en betrouwbare resultaten met behulp van de Thermo Scientific Orion 2117XP-chlooranalysator. Vroege detectie van chloride-indringing uit voedingswater helpt uw plant om de optimale balans van waterzuivering en gemoedsrust te behouden. 

Orion 2100 Series pH ORP and Conductivity Analyzer

Orion 2100 Series pH ORP and Conductivity Analyzer

Meet de pH / ORP en geleidbaarheid nauwkeurig en betrouwbaar in de meest veeleisende omgevingen met de Thermo Scientific ORION 2100-serie pH-ORP en geleidbaarheidsanalysator. Ontworpen voor de hoogste nauwkeurigheid en prestaties, deze analyser heeft flexibele meetparameters voor enkele, dubbele of gecombineerde pH-ORP. Geleidbaarheid ingangen worden aangeboden met optionele digitale communicatie. 

Orion 2111XP Sodium Analyzer

Orion 2111XP Sodium Analyzer

392/5000
Maak kennis met de veeleisende behoeften van zeer zuivere watermetingen en hoog-zure kationuitwisselingstoepassingen met de Thermo Scientific ™ Orion ™ 2111XP natriumanalysator. Dit systeem biedt een ongeëvenaarde betrouwbaarheid bij het analyseren van kritieke monsterstromen in de stroom / stoomgeneratie- en industriële waterindustrie. Het is een alles-in-één systeem van een van de meest vertrouwde namen in natriummonitoring. 

 Orion 2118XP Oxygen Scavenger Analyzer

Orion 2118XP Oxygen Scavenger Analyzer

Bedien de uitgaven en bescherm uw systeem met behulp van de Thermo Scientific ™ Orion ™ 2118XP Oxygen Scavenger Analyzer. Deze analyser biedt ongeëvenaarde resultaten voor de controle en optimalisatie van zuurstofvangsystemen en biedt de perfecte balans tussen prestaties en gebruiksgemak. 

2117LL Low-Level Chloride Analyzer

2117LL Low-Level Chloride Analyzer

continue online monitoring en controle van de stoomcyclus en ketel chemie met de Thermo Scientific ™ Orion ™ 2117LL laag-niveau chloride-analyser, voor gebruik met toepassingen voor stroomopwekking die chloridemeting op traceerniveaus vereisen. 

DO Low-Level Dissolved Oxygen Analyzer

DO Low-Level Dissolved Oxygen Analyzer

Bewaak zuurstof continu met een groot aantal lage- en traceerniveau ppb-niveautoepassingen met de Thermo Scientific ™ Orion ™ 1816DO Low Level Opgeloste Oxygen Analyser 

Chlorine XP Water Quality Analyzer

Chlorine XP Water Quality Analyzer

Voer routinematige waterkwaliteitsparametermetingen uit in uw afvalwater en drinkwater 

Geleidbaarheidscellen

Geleidbaarheidscellen

Verkrijg betrouwbare, hoogwaardige conductiviteitsmetingen met de duurzame Thermo Scientific ™ Orion ™ 2002SS en 2002CC geleidbaarheidscellen. 

Ankersmid Process          info@vertrouwjezelf.nl,  (31)-0548-59 59 69