Environics 4020 serie

Het Environics® Series 4020 Multi-Component Gas Blending en Gas Dilution System biedt de unieke mogelijkheid om gassen te mengen en te verdunnen in een enkel chassis systeem. De gasmengsels kunnen worden gebruikt bij het genereren voor nauwkeurige gaskalibratie normen. Dit leidt tot het creëren van een gasvormige atmosfeer, de productie van gasmengsels voor analytisch onderzoek of productiedoeleinden. Met ons gebruiksvriendelijk computergestuurd systeem kan de Series 4020 uiterst nauwkeurige gas concentraties produceren van procent tot ppb.

De Series 4020 kan 3 gas componenten tegelijk genereren  voor  precieze gas kalibraties  en gasvormige atmosferen met een breed dynamisch bereik. De verdunnings mogelijkheden van de 4020 maakt het mogelijk om van 1:1 tot 1000:1 te meten dit is afhankelijk van de configuratie van het systeem.

Het systeem bestaat uit twee componenten: het Series 4020 instrument en de persoonlijke computer van de gebruiker. De gebruikersinterface is een Microsoft Windows-toepassing die communiceert met het Environics systeem via een USB of een RS232 serial interface.

gas dilution systemDe serie 4020 bestaat uit een chassis ondersteunt door vier mass flow controllers.De massa flow controllers zijn in de fabriek gekalibreerd met behulp van een primaire standaard gebasseerd op de United State’s National Institute of Standards and Technology (NIST). Elke flow controller maakt gebruik van een 11-punts kalibratie tafel met lineaire interpolatie om de nauwkeurigheid te verhogen en de flow controllers nonlinearity.
Ankersmid Process          info@vertrouwjezelf.nl,  (31)-0548-59 59 69