CEM Producten Emerson


Rosemount™ X-STREAM Enhanced XEGP
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De X-STREAM Enhanced XEGP continue gasanalyzer is er voor algemene doeleinden en meet tot maximaal vijf componenten gelijktijdig in verschillende combinaties. Zijn veelzijdige ontwerp maakt fysieke benches mogelijk om in hun eigen compartment te worden geïnstalleerd, los van elektronica en het wordt geleverd in een 19 inch rack.Rosemount™ MLT1 Continuous Gas Analyzer
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De compacte MLT1 multi-component gas analyzer kan vijf verschillende componenten gas meten als een stand-alone analyzer, een systeem controle analyzer met display en toetsenbord of als een analyzer module. De MLT biedt meer flexibiliteit bij de installatie en kan worden geconfigureerd als een stand-alone analyzer of als een centrale interface voor meerdere analyzer modules met een netwerkkaart (LON). Daarnaast gebruikt het FOUNDATION ™ Fieldbus communicatie en heeft een ingebouwde PLC en rekenmachine-functionaliteit.


Rosemount™ 700XA Process Gas Chromatograph
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De Rosemount ™ 700XA proces gaschromatograaf biedt uitgebreide analyse voor extreme omstandigheden. De 700XA biedt een verhoogd analytisch vermogen, betrouwbaarheid en is makkelijk onderhoudbaar, in combinatie met een breed scala aan analyse mogelijkheden in een veld-mount gaschromatograaf. Met een vernieuwde behuizing biedt de 700XA een efficiënt gebruik van de open ruimte door zowel micropacked als capillaire kolommen tegemoet te komen. Verder bevat de 700XA vier 10-poort kleppen, een roterende klep voor vloeibare injecties, twee thermische geleidbaarheidsdetectoren, en een optionele micro FID detector. Doordat er aanzienlijk minder interne bekabeling is binnen de 700XA is de toegang tot kleppen en electronica snel en eenvoudig te onderhouden.Rosemount™ 6100 Flow Control Module
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De 6100 Flow Control Module is een handige manier om de sample en kalibratie gasstroom goed te controleren binnen de analyzer. De 6100 Flow Control Module is voorzien van een bypass flowmeter met een naald klep om het sample transport te minimaliseren. Het flexibele ontwerp maakt de flow control module geschikt voor 1 tot 4 analyzers.


Rosemount™ 6200 Pressure Regulating System
Afbeelding op volledig scherm bekijken


Veel analytische methoden zijn zeer gevoelig voor fluctuatie in de sample druk. Met het drukregelsysteem, kunnen we de onnauwkeurigheid in de analyzer door fluctuerende sample druk elimineren. Het 6200 drukregelsysteem kan worden gebruikt als een zelfstandig systeem of het kan ook worden gebruikt in combinatie met andere Rosemount Analytical sample systeemmodules.


Rosemount™ 6300 Heated Sample Gas Conditioning System
Afbeelding op volledig scherm bekijken


Veel gas analyzers worden gebruikt bij hoge temperaturen om condensatie van de samplestroom te elimineren. Het 6300 Heated Gas Conditioning System wordt gebruikt voor natte metingen waarbij vocht of andere condenseerbare verbindingen in de gasfase worden gehandhaafd.


Rosemount™ 6500 Multi-Purpose Sample Gas Conditioning
Afbeelding op volledig scherm bekijken


Het 6500 Multi-Purpose Sample Gas Conditioning Systeem zorgt voor een representatieve, schoon en droog sample voor de analyzer in een kosteneffectieve methode. Normaal wordt 80% van de problemen bij het analyzersysteem toegeschreven aan onvoldoende sample systeemcomponenten en ontwerp. Tegenwoordig hebben de meeste bedrijven beperkte middelen voor het ontwerp en het onderhoud van sample systeem. De 6500 is uitgerust met de hoogste kwaliteit van componenten en flexibiliteit in het ontwerp voor een betrouwbare en probleemloze werking.


Rosemount™ SP 110 Gas Sampling Probes
Afbeeldingsresultaat voor Rosemount™ SP 110 Gas Sampling Probes


De SP 110 Gas bemonsteringssonde haalt een representatieve steekproef uit een gasstroom voor analyse. De probe "s externe filter vermindert de deeltjes in het sample waardoor er geen blokkade van de verwarmde sample lijn optreedt. Een optionele backpurge functie is ontworpen om snel en simpel de filters te reinigen en het verminderen van on-stack onderhoud.


Rosemount™ OPM4001 Opacity Dust Density Monitor 
Afbeelding op volledig scherm bekijken


De OPM4001 Dekking / Dust Density Monitor is een high performance opacity monitoring systeem met double-pass transmissometer die voldoet aan of overtreft Revised 40 CFR 60 B, PS-1 en ASTM D 6216

Ankersmid Process          info@vertrouwjezelf.nl,  (31)-0548-59 59 69