Eco Physics CLD700 EL ht

Deze krachtige analyzer kan worden gebruikt als stand-alone meetstation of kan worden geïntegreerd in andere systemen. Kortom: waar NOx heet gemeten dient te worden bijvoorbeeld de automobielindustrie. Daarnaast zijn er regels voor de controle en operationele procedures afgegeven voor deze industrie (het AK protocolakkoord). We kunnen de juiste firmware te leveren.

Een hot onderwerp.

Dankzij de unieke slangen, kan heet gas rechtstreeks in de CLD 700 EL HT. De sample gasdruk wordt verlaagd tot onder atmosferische druk, zodat er geen condensatie plaats vindt binnen het instrument. De EL ht beschikt over twee parallelle reactie kamers die gelijktijdige meting en weergave van NO, NOX en NO2 mogelijk maken.

Bedieningsgemak.

De gebruiker kan de analysator bedienen door middel van het ingebouwde toetsenbord of via een PC. Foutmeldingen verschijnen in volledige tekst in plaats van als code . Drukschommelingen die zich voordoen worden gecompenseerd door een gemotoriseerde bypass-systeem. De resterende fouten worden digitaal gecompenseerd. Op grond van zijn prestaties en technische mogelijkheden  voldoet de analyzer aan de hoogste normen. contact Ankersmid België: serge.rottiers@ankersmid-mc.be

Ankersmid Process          info@vertrouwjezelf.nl,  (31)-0548-59 59 69