Eco Physics CLD822

Een fascinerende technologie.

De analysator is niet alleen een state of the art product dat bestaat uit nauwkeurigheid en betrouwbaarheid. De technologische basis stelt ook de trend voor anderen. De geïntegreerde hot tubing ( h ) meet direct de hoeveelheid van warme en vochtige gassen. Het extern conditioneren van het sample gas is niet vereist. Natuurlijk voorkomende drukvariaties in de samplestroom worden gecompenseerd door middel van een elektronische en mechanische bypass-stelsel ( r ) . Veel opties kunnen zonder problemen worden geïntegreerd. Het voordeel van het compacte ontwerp : de CLD 822 S hr bevat alles. Zelfs de vacuümpompen en de ozonlaag scrubbers.

Twee in plaats van één.

De CLD 822 S hr stikstofoxide analyser is geoptimaliseerd voor het gebruik in systemen die betrouwbare NO2 metingen of controle van twee sample gassen in parallel nodig zijn . Het concept van twee evenwijdige reactiekamers laat de gelijktijdige meting van NO en NOx toe om de exacte waarde van NO2 te genereren.

De analyser kan omgaan met twee aparte meettaken. Dit kan het vergelijken van de waarden bij de inlaat en de uitlaat van een proces of de directe vergelijking van twee onafhankelijke samples omvatten. De analysator vereist een dubbele inlaat optie en een extra converter.

Gebruiksvriendelijkheid is een topprioriteit.

De analysator kan worden bediend door middel van een geïntegreerd toetsenbord of op afstand vanaf een personal computer. De heldere lay-out van  de menustructuur begeleidt de gebruiker en stelt hem in staat om te profiteren van alle analyser functies met eenvoudige commando's. Integratie van de analyzer in grotere systemen is mogelijk door het opnemen van lopers in de standaard ontwerp van het chassis.

De CLD 822 S hr met slides is perfect voor een rack montage.  contact Ankersmid België: serge.rottiers@ankersmid-mc.be

Ankersmid Process          info@vertrouwjezelf.nl,  (31)-0548-59 59 69